Möt vår styrelse

Peter Källenfors

Styrelseordförande

Peter har många års erfarenhet av kontraktsskrivning, bolagsrätt, kontraktstolkning och styrelse uppdrag. Peter har haft ledande befattning som chefsjurist och varit verksam i flera styrelser i många ledande bolag.

Michael Camitz

Styrelsemedlem

Michael har mer än 20 års erfarenhet som managementkonsult med inriktning mot affärs- och marknadsutveckling och strategisk och finansiell analys för svenska och internationella bolag inom industri-, handel- och hälso- och sjukvårdssektorerna. Michael har även haft flera företagsledande positioner inom Apoteket AB. Michael kommer närmast från en roll som affärsutvecklare inom Uppsala Innovation Centre där han även haft flera uppdrag som affärscoach för ett antal UIC-bolag.

Sima Valizadeh

Styrelsemedlem

Sima är utnämnd till Empowering Innovation Manager vid Atlas Copco Mining and Rock Excavation Technique, Rocktec i Örebro. Hennes forskning och industriportfölj de senaste 27 åren har varit inriktad på avancerad tillverkningsteknik, materialkaraktäriseringstekniker och mer nyligen på 3D-tryckteknik.

Michael Doron

Styrelsemedlem

Michael är medgrundare och partner på Alpha Nordic Ventures och har omfattande erfarenhet av företagsfinansiering och affärsutveckling både på verkställande nivå och styrelsenivå, från både privata och offentliga företag. Före detta var Michael medgrundare och partner hos DDR & Associates, ett affärsutvecklingsföretag, och Evolution Capital, ett investmentbolag med inriktning på tidiga skeden i börsnoterade företag.

Möt vår Advisory Board

Peter Dahlander

Medlem Advisory Board

Peter har sin bakgrund på kapitalmarknaden där han arbetade som finansanalytiker med såväl onoterade som noterade bolag. Han har kombinerat rådgivande uppdrag med att arbeta i företag som Handelsbanken, Carnegie och Clavister.

Marcus Nyström

Medlem Advisory Board

Markus är grafisk formgivare och en av de fyra grundarna till DICE, Electronic Arts. Han har mer än 25 års erfarenhet av att producera alla typer av datorgrafik, användargränssnitt och outsourcing av produktion inom samma område. Markus har varit medlem i flera styrelser och rådgivande organ under de senaste 15 åren. Vidare har Markus, tillsammans med tre medgrundare med bakgrund från DICE, nyligen startat ett nytt företag inom spelbranschen.

Anna-Johanna Klasander

Medlem Advisory Board

Anna-Johanna är utbildad SAR/MSA arkitekt med bakgrund i arkitektur och stadsutveckling. Anna-Johanna är partner och chef för forskning och utveckling vid White Arkitekter och är också professor inom området vid Chalmers tekniska högskola. Dessutom är hon medlem i regeringens Smart Cities Interaction Group.