Möt vår styrelse

Monica Hedberg

Styrelseordförande

 
Monica har en bakgrund som serieentreprenör och har framgångsrikt drivit bolag i flera olika typer av branscher. Hon driver nu sitt eget investmentbolag med inriktning mot teknikbolag. Monica har mångårig erfarenhet att leda växande bolag och bolag i förändring både operativt och genom ett aktivt styrelsearbete.

Tobias Edvardsson

Styrelsemedlem

 
Tobias Är General Counsel för Neqst, en private equity-fond som investerar i teknologibolag. Hans erfarenhet innan han tillträdde den positionen innefattar arbete som advokat på Lindahl i fem år och arbete som VD för teknikföretag i över tio år. Tobias är också grundare av flera framgångsrika teknikföretag och har mer än tjugo års erfarenhet från styrelsearbete och arbete i ledande befattningar. Vidare så undervisar Tobias vid Stockholms universitet och han har skrivit fem böcker inom IT-området.

Sima Valizadeh

Styrelsemedlem

 
Sima är utnämnd till Empowering Innovation Manager vid Atlas Copco Mining and Rock Excavation Technique, Rocktec i Örebro. Hennes forskning och industriportfölj de senaste 27 åren har varit inriktad på avancerad tillverkningsteknik, materialkaraktäriseringstekniker och mer nyligen på 3D-tryckteknik.

Michael Doron

Styrelsemedlem

 
Michael är medgrundare och partner på Alpha Nordic Ventures och har omfattande erfarenhet av företagsfinansiering och affärsutveckling både på verkställande nivå och styrelsenivå, från både privata och offentliga företag. Före detta var Michael medgrundare och partner hos DDR & Associates, ett affärsutvecklingsföretag, och Evolution Capital, ett investmentbolag med inriktning på tidiga skeden i börsnoterade företag.

Möt vår Advisory Board

Peter Dahlander

Medlem Advisory Board

 
Peter har sin bakgrund på kapitalmarknaden där han arbetade som finansanalytiker med såväl onoterade som noterade bolag. Han har kombinerat rådgivande uppdrag med att arbeta i företag som Handelsbanken, Carnegie och Clavister.

Marcus Nyström

Medlem Advisory Board

 
Markus är grafisk formgivare och en av de fyra grundarna till DICE, Electronic Arts. Han har mer än 25 års erfarenhet av att producera alla typer av datorgrafik, användargränssnitt och outsourcing av produktion inom samma område. Markus har varit medlem i flera styrelser och rådgivande organ under de senaste 15 åren. Vidare har Markus, tillsammans med tre medgrundare med bakgrund från DICE, nyligen startat ett nytt företag inom spelbranschen.

Anna-Johanna Klasander

Medlem Advisory Board

 
Anna-Johanna är utbildad SAR/MSA arkitekt med bakgrund i arkitektur och stadsutveckling. Anna-Johanna är partner och chef för forskning och utveckling vid White Arkitekter och är också professor inom området vid Chalmers tekniska högskola. Dessutom är hon medlem i regeringens Smart Cities Interaction Group.